Parni Valjak – Antologija – 64 pesme na 4 diska

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Parni Valjak je napravio presek prvih 40 godina rada i izdao tvrdo ukoričeno četvorostruko izdanje Parni Valjak – Antologija. Na četiri diska nalaze se 64 pesme, koje su tematski podeljene u četiri celine:
      Baladerstvo, sa najlepšim baladama,
      Iskoraci, pesme koje su pomerile granice žanrova,
      Rokologija, sa 16 rock hitova benda i
      Popistika, na kojem su najlepše pop pesme.
U okviru Antologije, osim diskova s muzikom, nalaze se i tekstovi renomiranih autora koji su pisali o uticaju benda na muziku i muzičku scenu ne samo bivše Jugoslavije, već i šire. Antologija je bogato opremljena arhivskim i retko viđenim fotografijama, kao i starim novinskim člancima, koji će sigurno obradovati brojne fanove benda.
         
U susret beogradskom koncertu 24. juna na Tašmajdanu objavili su i novi singl pod nazivom Ljubav, koji autorski potpisuje Hus, a Aki svojim glasom i energijom osvaja na prvo slušanje.
         
Parni Valjak očekuju brojni koncerti u regionu, a ulaznice za trosatni koncertni spektakl 2u1 na Tašmajdanu možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa, DD Ticketsa i u WinWin radnjama. Cena ulaznica je od 1800 do 2400 dinara, zavisno od kategorije mesta.