Pančevački bendovi kompletiraju PRIS Toxic Weekend festival!

Lokalni pančevački bendovi, Warmonger i Znoj, poslednja su imena ovogodišnjeg PRIS Toxic Weekend festivala. Warmonger se u petak, 7. decembra, pridružuje bendovima Brat, Suffering’s The Price, Cigla in d vugla i Quasarborn, dok će Znoj nastupiti uz bendove Terrier, Bednici, Keni nije mrtav i Hurleur u subotu, 8. decembra.

Warmonger je mladi thrash metal sastav iz Pančeva koji je svojim utegnutim sviranjem legendarnih obrada MetalliceSlayera i Kreatora već osvojio mlađu publiku po rodnom gradu, te će ovo biti prilika da svojim energičnim nastupom otvore prvo veče PRIS Toxic Weekend festivala, kao i da predstave autorski materijal na kom rade. Znoj postoji od 2016. godine, a ova petorka je trenutno veoma aktivna kada su u pitanju živi nastupi. Sviraju autorsku muziku, a u Apolo dvoranu se vraćaju nakon nešto manje od dva meseca.

Početak oba dana festivala zakazan je za 20 časova. Cena jednodnevne ulaznice u pretprodaji iznosiće 300 dinara, dok će cena dvodnevne biti 500 dinara. Pretprodajna mesta će biti naknadno objavljena. Cena karte na ulazu u Apolo dvoranu iznosiće 350 dinara po večeri.

warmonger znoj 2