Otvoreno prijavljivanje za sedmi showcase festival Ment u Ljubljani!

Ment showcase poziva evropske bendove, solo izvođače sa koncertnim iskustvom i javno dostupnim audio i video materijalima da nastupaju na sedmom izdanju festivala koji se održava od 3. do 5. februara 2021. godine u Ljubljani.

Ment je nagrađivani trodnevni showcase festival otkrivanja muzike iz Evrope i šire. Na njegovom poslednjem izdanju tokom tri dana festivala nastupilo je 80 muzičara iz 26 zemalja na različitim lokacijama širom Ljubljane.

Međunarodna konferencija fokusirana je na muzičku industriju i kreativnost. Šestom izdanju prisustvovalo je skoro 6000 posetilaca i više od 650 muzičkih profesionalaca iz cele Evrope i šire.

U ovih šest godina na Ment festivalu svake godine svoju priliku za predstavljanje imali su i bendovi i muzičari iz Srbije, a neki od njih koji su do sad nastupali su: Ana Ćurčin, Stray Dogg, Bitipatibi, Crvi, Igralom, Vizelj, Dogs in Kavala, Turisti, Šajzerbiterlemon, Buč Kesidi, Zicer inc i mnogi drugi.

Ukoliko zbog trenutne globalne situacije, organizacija Ment-a neće biti moguća ili će biti
organizovana u drugačijem formatu, sve prijave će važiti za odloženi datum ili drugi format. Svi kandidati biće obavešteni o rezultatima.

Prijave su besplatne i otvorene do 14. avgusta 2020. godine i one se mogu izvršiti ovde.