Otvoren konkurs za nastup na EXIT festivalu!

EXIT, zvanično najbolji veliki evropski festival, i Studentski kulturni centar Novi Sad, pokreću konkurs za mlade muzičare kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na Petrovaradinskoj tvrđavi od 12. do 15. jula.

Prethodne godine na ovaj konkurs prijavilo se preko 450 autora iz celog sveta, a izabrana su 33 najbolja izvođača koja su nastupila na binama Future Shock, Addiko Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, mts Dance Arena i drugim. Ove godine EXIT otvara svoja vrata za najbolje sastave i umetnike iz celog sveta, koji će nastupiti na raznim binama širom Tvrđave. Bendovi, didžejevi i kantautori mogu da se prijave putem aplikacije na sajtu www.exitmusic.rs, a konkurs će trajati do petka, 4. maja, kada je poslednji dan za popunjavanje prijave.

Menadžeri bina koje će ugostiti pobednike konkursa lično su pozvali sve mlade muzičare da se prijave. Milan Rakić, menadžer Explosive bine, rekao je da se traže bendovi za omiljenu ekstremnu scenu i da prednost svakako imaju punk, metal, rock i hardcore sastavi.

Neophodno je da svi zainteresovani otvore profil i postave najmanje dve svoje numere ili DJ miksa putem striming servisa SoundCloud, te da ih uz prateću biografiju, fotografije i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu na sajtu www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na ovom sajtu, dovoljno je da na svojoj ličnoj stranici kliknu na prijavu za 2018. godinu.

Nastupi na najboljem evropskom festivalu