Otkrivena nova imena 15. Beer Festa!

Ovogodišnje, 15. izdanje beogradskog Beer Festa biće održano na Ušću od 16. do 20. avgusta. Do sada otkrivena imena izvođača su Asian Dub Foundation, Goblini, Brkovi, Riblja čorba i Hladno pivo.

I ove godine će, kao i prošle, na festivalu biti dve bine, a otkrivena su i imena još bendova koji će na njima nastupati. Festival će, uz veliki ljubilarni vatromet, otvoriti dobro poznata ekipa iz rok sastava Van Gogh. Od njihovog poslednjeg nastupa na ovom festivalu prošlo je tri godine, a iz benda kažu da su za ovaj nastup pripremili posebnu setlistu.

Drugog dana festivala, na drugoj bini, nastupiće poznati makedonski kompozitor i producent, pionir elektronske muzike s balkanskim etno elementima – Kiril Džajkovski. 

Novosadski pankeri, Atheist Rap nastupiće trećeg dana festivala na glavnoj bini. Od nastupa ovog benda na festivalu takođe je prošlo tri godine, a što se setliste tiče, obećavaju retrospektivu svojih najvećih hitova iz svih perioda rada benda.

Beogradska grupa S.A.R.S, prošle godine je, nastupom na Belgrade Beer Festu, obeležila prvih deset godina postojanja u okviru slavljeničke turneje. Ove godine će u subotu, 19. avgusta, za publiku na Ušću svirati hitove sa šest dosadašnjih albuma.

img_4097-copy