Organizovani prevoz iz Niša na koncerte u regionu!

U predstojećem periodu, Srbiju i region posetiće veliki broj svetskih bendova, a za određeni broj koncerata biće organizovan prevoz iz Niša. U ponudi su trenutno zajednički odlasci na koncerte bendova Manowar, Whitesnake, The Cure i Slayer.

Veterani heavy metal-a, Manowar, nastupiće u Sofiji u nedelju, 16. juna, u okviru svetske turneje koja nosi naziv The Final Battle World Tour 2019. Koncert će biti održan u Areni Armeec, a iz Niša je organizovan odlazak i na ovaj koncert po ceni od 7000 dinara – za povratni prevoz iz Niša i ulaznicu za stajanje, odnosno 9000 dinara za povratni prevoz iz Niša i ulaznicu za sedenje. Oni koji već imaju kupljenu ulaznicu, mogu se prijaviti samo za prevoz, po ceni od 2500 dinara.

Četvrtak, 27. jun, od 20 sati, rezervisan je za nastup jednog od najvećih svetskih hard rock bendova svih
vremena, legendarni Whitesnake, koji će nastupiti u Beogradu na stadionu Tašmajdan gde je 2006.
godine održao antologijski koncert. Whitesnake će u srpskoj prestonici nastupiti u okviru Flesh & Blood turneje, na kojoj promoviše istoimeni album. Pored nekoliko pesama sa novog albuma,
Whitesnake će u Beogradu odsvirati i sve svoje hitove, kao što su Here I Go Again, Is This
Love, Fool For Your Loving, Ain’t No Love In The Heart Of The City i mnoge druge.

Ulaznice po ceni od 2500 dinara za parter i tribine, to jest 3500 dinara za fan pit, možete se kupiti u Nišu u turističkoj agenciji Big Star Travel, a takođe i na sajtu www.tickets.rs i svim njihovim prodajnim mestima širom Srbije. Iz Niša je organizovan i prevoz na ovaj koncert po ceni od 2000 dinara.
Polazak je na dan koncerta u 14 časova, a povratak je sat vremena po završetku istog.

Jedan od najvećih bendova u istoriji popularne muzike, The Cure, konačno će nastupti u Srbiji. Nastup će biti održan na festivalu EXIT, u četvrtak, 4. jula, u okviru ove jubilarne, možda i poslednje turneje kojom proslavljaju neverovatnih 40 godina postojanja benda. Nastup na EXIT-u će biti istinski koncertni spektakl sa najvećim hitovima kao što su Friday I’m in Love, Lovesong, Pictures Of You, In Between Days, Boys Don’t Cry, Close To Me, Love Cats, Just Like Heaven, A Forest.
Ulaznice za koncert koštaju 3000 dinara za stajanje, to jest 5000 dinara za fan pit, a iz Niša je takođe
organizovan prevoz na ovaj koncert po ceni od 3000 dinara.

U okviru svoje oproštajne The Final World Tour turneje, thrash metal legende Slayer, nastupiće
u Sofiji u četvrtak, 11. jula, a podrška na koncertu biće im black metal veterani Satyricon. Ovo će regionalnoj publici verovatno biti jedna od poslednjih prilika da čuju metal klasike, kao što su Show No Mercy, Raining Blood, Angel Of Death, South Of Heaven, Dead Skin Mask, War Ensemble. Iz Niša je organizovan odlazak na ovaj koncert po ceni od 8.500 dinara za povratni prevoz iz Niša i ulaznicu za stajanje, odnosno 10000 dinara za povratni prevoz iz Niša i ulaznicu za fan pit sa prioritetnim ulaskom na koncert, 30 minuta ranije. Oni koji već imaju kupljenu ulaznicu, mogu se prijaviti samo za prevoz, po ceni od 2500 dinara.

Prijave za sve pomenute koncerte se vrše u Cd Sound music shop-u i turističkoj agenciji Big Star Travel (Dušanova 84a) u Nišu. Telefon za informacije je 063 426 958.

0