Organizam objavio novi singl!

Beogradski sastav Organizam objavio je spot za singl Kosmos sa svog predstojećeg prvog albuma Intergalaktički cirkus. Spot stiže kao nagrada za osvojeno prvo mesto na takmičenju perspektivnih bendova u okviru prošlogodišnjeg Arsenal Festa u Kragujevcu.

Kosmos je pesma o ljubavi i patnji, o cikličnim krugovima univerzuma, u kojima sve u prah nestaje i iz praha ponovo nastaje. Režiju spota i scenario potpisuje Staša Tomić.

Pesma je snimana u studijima Attic, Shoom i Huskee, a za audio produkciju je bio zadužen Mirko Luković, sa kojim je Organizam saradjivao i na pesmi Hjuman. Ostale numere sa albuma prvenca Intergalaktički cirkus će se narednih meseci sukcesivno pojavljivati.

Nastup i pobeda na Jelen Rock & Demo takmičenju u okviru Arsenal festa nam je značio mnogo više od nagrade u vidu snimanja spota. Nezaboravno iskustvo, odlični saveti zaista stručnog žirija, pre svih (producenta) Voje Aralice (Bajaga i Instruktori, Van Gogh), i veliki vetar u ledja za sve što nas čeka u ovoj godini, kaže Organizam.