Odloženi Artan Lili, KKN, Neno Belan i ČBS

Koncerti bendova Artan Lili, Kanda Kodža i Nebojša, Neno Belan & Fiumens i Čovek bez sluha najavljeni za novembar u beogradskoj Kombank dvorani odloženi su za mart 2021. godine, zbog u međuvremenu pogoršane situacije sa pandemijom Kovid-19.
Tri nedavna, uspešna koncerta Amire Medunjanin u Kombank dvorani, kao i brojni drugi koncerti održavani u Beogradu i Srbiji, upućivali su na to da postoji realna mogućnost organizovanja muzičkih događaja tokom ove jeseni, u skladu sa zdravstvenim preporukama.

Međutim, kao što sada svi možemo da vidimo, poslednjih dana globalno je došlo do pogoršavanja situacije oko pandemije Kovid-19. U trenutku kada raste broj zaraženih, svi moramo biti oprezniji u brizi sa svoje i zdravlje drugih ljudi. To ne bi bilo uživanje ni za muzičare na bini, ni za posetioce u dvorani, bez obzira na poštovanje neophodnih zdravstvenih mera.

Novi datumi biće saopšteni uskoro. Kupljene ulaznice ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ukoliko neko želi, povrat novca počinje od srede, 4. novembra.

Koncert Yu grupe nije odložen. Imajući u vidu značaj održavanja koncerta Yu grupe – 29. novembra se navršava 50 godina od osnivanja najdugovečnijeg našeg benda – organizatori nastoje da nađu odgovarajući način da ovaj značajan događaj bude ipak održan.