Odložen Lovefest Experience!

Organizatori Lovefesta su, sa velikim žaljenjem, obavestili sve fanove da će Lovefest Experience, čije je održavanje predviđeno 24. novembra u Belexpocentru, biti odložen.

 Zbog iznenadne bolesti deteta Francesca Tristana, pijanista je morao da otkaže niz nastupa u Evropi, a jedan od njih je i koncert u Srbiji. Lovefest Experience je odložen, a novi datum koncerta u sastavu Derrick May, Francesco Tristano i Simofonijski orkestar RTS biće objavljen naknadno.

Dragi prijatelji, veoma sam se radovao koncertu u Beogradu. Već dugo vremena mi je bio san da posetim Srbiju, ali, nažalost, moja beba se iznenadno razbolela i moram joj posvetiti svu svoju pažnju. Veoma mi je žao da objavim da neću nastupati sledeće nedelje. Svi se nadamo da će biti moguće da se pomeri datum i da ću u bliskoj budućnosti posetiti Srbiju, kaže Tristano.

Sve naše misli trenutno su usmerene ka Francescu i njegovoj porodici. Verujemo da će beba ubrzo ozdraviti i da će Francesco zajedno sa Derrick Mayom uspeti da se pokloni pred beogradskom publikom u mesecima koji dolaze, poručuju iz organizacije.  

Svim posetiocima koji su do danas kupili ulaznicu za Lovefest Experience, novac može biti vraćen ili kartu mogu zadržati i sačuvati za isti koncert, čiji će datum biti objavljen naknadno. Svima onima koji su ulaznice kupili u poslovnicama Eventima ili GigsTixa, novac može biti vraćen na istim prodajnim mestima, a za više informaciju o otvoren je i mail tickets@lovefest.rs.

23331303_10154877005376576_8926305268424323710_o