Objavljena satnica Gitarijade!

Pedeset prvo izdanje Gitarijade biće održano od 29. juna do  1. jula. na Gradskom stadionu u Zaječaru. Kako nas od ove manifestacije deli samo jedan dan, objavljena je kompletna satnica festivala.

Prve večeri festivala, u četvrtak, 29. juna, voditelj programa biće Ivan Jevtović, a veće će svojim koncertom u 21 čas Započeti Bajaga i Instruktori/Riblja čorba, od 22 časa nastupaće poufinalisti Gitarijade, od 23 časa Bajaga i Instruktori/Riblja čorba, a veče će zatvoriti nastup sastava Psihobilije.

Na mestu voditelja programa će se u petak, 30. juna, naći Dejan Cukić, a program će, koncertom u 21 čas, otvoriti sastav Hadži prodane duše. Od 22 časa nastupiće polufinalisti Gitarijade, a od 23 časa čuveni sastav The Cult. Program će ove večeri zatvoriti Dejan Cukić i Spori ritam bend.

Poslednjeg dana Gitarijade, u subotu, 1. jula, Dejan Cukić će ponovo biti sa publikom kao voditelj programa, a prvi će, u 21 čas, nastupiti sastav Generacija 5. Nakon njih će, od 21 čas svirati finalisti Gitarijade, da bi potom binu prepustili sastavu Nazareth. Čast da zatvori ovogodišnju Gitarijadu imaće sastav Huti Ota Tre.

 

img_3628-copy