Objavljen drugi broj fanzina Ciklonizacija!

Drugi broj fanzina Ciklonizacijanastalog iz bloga istog imena, će se naći u prodaji 01. jula. Spreman je tokom dva i po meseca – isto onoliko koliko blog nije bio aktivan.

U njemu se našlo čak 70 kratkih recenzija, a svoj doprinos u pisanju istih su dali i Andrej Romić (Nekrst / Morbid Future Fanzine), Stefan Milenković (Headbang blog & vlog) i Igor Lazarević (Balkan Metal Promotion). Sem recenzija, tu su i dva intervjua: prvi, koji se može nazvati ekskluzivnim, je sa članovima beogradskog black metal benda Zloslut, dok je drugi okupio čak 22 osobe iz mahom srpskih i regionalnih bendova na jednom mestu.

Da bi se fanzin u još nečemu razlikovao od bloga od kog je proistekao, dodata su i dve moje priče Antonija Jovanovića, urednika fanzina, preuzete sa drugog bloga koji vodi, pod nazivom Dirty Ol’ Bastard, kao i jedan autorski tekst u vezi sa određenim pojavama na sceni. Stoga su 32 crno-bele strane A5 formata maksimalno iskorišćene.

Uz ovaj broj biće uključena CD kompilacija sa 19 pesama za čije je korišćenje Antonio dobio dozvolu kako od bendova koji su se tu našli, tako i od njihovih izdavača.

Prvi tiraž fanzina imaće samo 20 primeraka i vrlo malo će ih ostati za prodaju, pošto su rezervisani za prijatelje i saradnike. U slučaju da neko poželi da kupi primerak, svaki od njih će biti označen kao drugi tiraž i biće štampan po potrebi. Sve informacije  u vezi sa cenom i načinom naručivanja fantina možete dobiti slanjem mejla na nekrobatica@gmail.com.

Ciklonizacija #2 naslovnica