Objavljen debitantski i jedini album sastava The Evil One!

U okviru etikete SMP music, koja deluje u okviru Serbian Metal Portala, objavljen je album Murder Roll at the Lovers Lane, debitantski album danas nepostojećeg sastava The Evil One. Ovaj album je In Memoriam izdanje, objavljeno godinu dana nakon nesreće u kojoj je život izgubio pevač i basista ovog sastava, Luka Krstić.

The Evil One je zamišljen kao tribute bend legendarnom Venomu, ali su vremenom krenuli sa autorskim radom. Iza benda ostao je jedan demo, te album koji, zbog spomenute tragedije, nikada nije zvanično ugledao svetlost dana. Danas, tačno godinu dana nakon što nas je Luka napustio, ovaj album, na kojem se nalazi osam autorskih numera i jedna obrada, dostupan je za besplatno preuzimanje posredstom SMP Music. Ovaj album možete besplatno preuzeti sa SMP sajta.

Ovo je 18. izdanje SMP musica, a do sada su realizovani albumi bendova Downstroy, Monument, Anima, Rain Dealy, Seljačka buna, Decontrolled, Burning Circle, Nekropolis i drugih. Sva SMP izdanja su dostupna za besplatno preuzimanje.