Objavljen debi album benda Sindrom!

Pančevački punk rock/power pop bend Sindrom objavio je svoj debitanski album pod nazivom Navodna ljubav. Sindrom promoviše album zajedno sa spotom za numeru Želim da sam s tobom.

Bend Sindrom nastao je početkom 2016. godine, iz želje da se autorskom muzikom iskaže bunt prema lošim stvarima koje okružuju mlade u društvu kao i da bi se ukazalo na njihove probleme, ali kroz optimističnu prizmu koja će ih motivisati da na svojim problemima rade. U svom radu ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i izazovu osmeh na licu. Sindrom se putem simptomatičnih tema širi na sve slojeve društva u cilju razvoja kritičke misli kod pojedinaca i većih grupacija obuhvaćenih ovim sindromom novog poretka.

Početkom 2019. godine Sindrom je objavio dva spota i singla koji se nalaze na albumu za numere Ona ima dečka i Rokenrol je život moj. Sada publici predstavljaju i svoj treći video za pesmu Želim da sam s tobom kojim obeležavaju i izlazak svog debi albuma Navodna ljubav.

Materijal koji se nalazi na albumu obeležava period sticanja iskustava kako u muzičkim vodama, tako i u ovim našim životnim, kažu članovi benda o svom novom izdanju i dodaju: Iskustva su različita, a svako iskustvo nam probudi neko određeno osećanje koje mi kroz kreativnost želimo da iskažemo. Da li su to tuga, sreća, ljubav, bol ili neke druge prepreke u životu svih nas, publika to svakako može da oseti kroz naših 10 pesama na albumu. Ime albuma nismo dugo birali, ali nam je bilo potrebno vreme da shvatimo da stvari za koje smo mislili da su prave možemo nazvati upravo tako – Navodna ljubav.

Album je snimljen u pančevačkom studiju 3×2, produkciju potpisuju Stefan Gaćeša i Dejan Sredić a izdanje je objavljeno za Take It Or Leave It Records. CD izdanje Navodna ljubav može se kupiti u radnji Multimedija u Sremskoj, kao i u Vulkan i Dallas Records radnjama u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.