Novi singl ska punk benda Čvrge

Čvrge nastavljaju da promovišu pesme sa svog maxi singla Bazuka zvuka i ovom prilikom su momci iz ovog požarevačko-kragujevačkog benda rešili da svoje slušaoce obraduju pesmom Dar, koja ujedno i otvara pomenuto izdanje.

Pesma opisuje generalno stanje naše današnjice i opominje ljude da je jedini lek da se vratimo na pravi put, a sujetu i gramzivost zauvek ostavimo po strani. Dar se i više nego dobro uklapa u ovu situaciju kada nam je sloboda ograničena i kada se čovečanstvo bori sa
pandemijom.

Bend se zahvaljuje gospodinu Leonidu Pilipoviću iz grupe Goblini koji im je pomogao uradivši artwork za njihovo izdanje. Takođe veliku zahvalnost bend duguje Marku Petkoviću iz kragujevačkog Coolijana studija koji je pored snimanja i miksanja materijala takođe i gostovao kao muzičar na ovom izdanju. Čvrge se zahvaljuju i svim bivšim članovima benda koji su dali svoj pečat prilikom nastajanja pesama sa pomenutog materijala, a svim slušaocima poručuju da se potrude da isprave sve svoje greške i da se potrude da ubuduće svi budemo bolji ljudi i podržavamo jedni druge.