Novi datum za koncert grupe Wardruna u Beogradu

Usled novonastale situacije i ograničenja masovnih okupljanja do daljnjeg, koncert norveške grupe Wardruna, koji je trebao da se održi 27. avgusta, odlaže se za 12. novembar 2021. u Sava centru.

Nakon dužeg promišljanja, članovi grupe Wardruna, zajedno sa svojim menadžmentom, odložili su čitavu evropsku turneju u zatvorenim dvoranama za jesen 2021. kako bi svojoj publici omogućili maksimalnu bezbednost i uživanje u njihovim nastupima. Njihova evropska turneja obuhvata 9 gradova, a na radost svih Wardruninih poštovalaca iz regiona, Beograd se našao na njihovoj listi.

Podsetimo, Einar Selvik je početkom godine, na pitanje novinarke novina Glas Srpske da li je uzbuđen što dolazi u Srbiju izjavio: Da, uzbuđen sam što ćemo nastupiti u Beogradu. Tokom proteklih nekoliko godina dobili smo mnogo poruka i i-mejlova iz ovog regiona. Dobar je osećaj što ćemo konačno posetiti Srbiju. Uvek je zanimljivo posetiti nova mesta, izvoditi pesme i povezati se s ljudima. Nismo mašinerija i nastupi nisu statični. Svaki koncert je drugačiji, zato što nastupi nisu monolozi. Nastupi su dijalozi. Povežete se sa prostorom i ljudima i podelite trenutak, tako da, stvarno se radujem susretu.

Do sada je prodato 70% kapaciteta ulaznica za koncert u Beogradu. Svi zainteresovani svoje karte mogu nabaviti online na ticket.rs. Sve prvobitno kupljenje ulaznice važiće i za novi datum.