Novi album Kanda kodže i Nebojše stiže sredinom februara!

Nakon pet godina izdavačke pauze, legendarni sastav Kanda kodža i Nebojša 15. februara konačno će objaviti album pod nazivom Uskoro.

I pre izlaska, izdanje je već osvojilo publiku do sada objavljenim singlovima Prekidi ponovoJamajkaMisli dobroLetnji dan. Pesma Tako volim da živim unela je potpunu pometnju pred kraj prošle godine, te je izabrana za Mascom hit godine. Snažno i neumoljivo, grupa Kanda kodža i Nebojša ovom pesmom potpisuje još jedan manifest oštrim rifovima i britkom pankerskom lirikom.

Album Uskoro definitivno predstavlja KKN u najboljoj i najzrelijoj autorskoj i sviračkoj fazi. To su dokazali nedavnim koncertima u Smederevu, Kragujevcu, Novom Sadu, a sve je kulminiralo tradicionalnim prvojanuarskim koncertom u klubu SubBeerni centar u Beogradu.

Budite u prvom redu na specijalnom koncertu na tajnoj lokaciji kojim će bend objaviti izlazak albuma Uskoro na vinilu. Ljubitelji stvaralaštva benda su već u mogućnosti da kupe vinil + kartu i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz svoju omiljenu grupu.

Mascom.rs je adresa na kojoj to možete učiniti, a više informacija objavićemo uskoro. Manje od mesec dana nas deli do izlaska albuma Uskoro, a nešto više do koncerta na tajnoj lokaciji.

IMG_6765-(Copy) (Copy)