Nipplepeople ipak 10. jula u beogradskoj Barutani, na jesen u Novom Sadu!

Elektro pop duo Nipplepeople održaće dugoočekivani beogradski koncert 10. jula u Barutani na Kalemegdanu sa početkom u 21 čas. Koncert koji zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 do sada nije mogao biti održan u dvorani Amerikana Doma omladine, na kraju se premešta u Barutanu koja je fantastičan prostor za održavanje letnjih koncerata na otvorenom u Beogradu.
Ulaznice kupljene za koncert Nipplepeople u DOB-u ostaju važeće i za novi datum u Barutani i nije ih potrebno menjati. Uz to, za Barutanu je pušten dodatan kontigent ulaznica po postojećoj ceni od 1200 dinara preko mreže www.tickets.rs. Za one koji žele da vrate ulaznice, moći će to da urade od 1. jula, dok za ulaznice kupljene onlajn treba poslati email na office@tickets.rs. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima moći će da se vrate na blagajni Štark Arene. Za ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda, treba poslati poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

Odložen je i koncert koji je Nipplepeople trebalo da održi 4. juna u Domu kulture u Novom Sadu. Koncert je odložen do ponovnog početka sada zatvorenog Doma kulture. Bend se nada da će uskoro moći da saopšti tačan datum novosadskog koncerta koji će biti održan na jesen, kao i način povraćaja novca za kupljene ulaznice za one koji to žele. Sve kupljene ulaznice za ostaju važeće i nije ih potrebno menjati.

Koncert koji je trebalo da bude održan 21. marta u Kragujevcu zbog celokupne situacije sa pandemijom Kovid-19 je otkazan. Povraćaj ulaznica je moguć na mestima kupovine, u Domu omladine Kragujevca i u Music Store-u, odnosno od 1. jula preko mreže www.tickets.rs po postupku kao i za beogradski koncert.

Nipplepeople su tajanstveni, maskirani žensko-muški duo. O njima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave. Bend se regionalno pročuo nizom upečatljivih hit pop singlova kao što su Sutra, Broj, Bolji, Ne volim te i Balkan Express, a nedavno su objavili singl Tajna.