Nikola Vranjković ekranizovao Zadrži svoj dah!

Nikola Vranjković objavio je spot za pesmu Zadrži svoj dah sa aktuelnog albuma Veronautika u produkciji #Illegalproduction-a.

Dogovor da za ovu pesmu uradimo spot postignut je prošlog proleća, a snimali smo tokom leta i jeseni na nekoliko lokacija u Novom Sadu i okolini. Montaža i postprodukcija završeni su pre dvadesetak dana i spot je premijerno prikazan na novosadskoj promociji albuma Veronautika, održanoj u klubu Fabrika Studentskog kulturnog centra Novi Sad 31. januara, pred velikim brojem posetilaca, izjavljuju iz produkcijske ekipe #Illegalproduction.

Glavnu ulogu u ovom spotu sjajno je odigrao glumac-naturščik Miodrag Rašeta – Mikica, poznati novosadski skejter. Snimatelj spota bio je Robert Gondi, scenarista i montažer Predrag Novković, dok je reditelj spota Nikola Končarević.

Da je Novi Sad u poslednje vreme važno mesto u karijeri Nikole Vranjkovića, osim saradnje sa našom video produkcijom, pokazuje i nedavni sjajni koncert održan u Novosadskom pozorištu (Újvidéki Színház) 13. januara, kao i veliko interesovanje publike za predstojeći koncert koji će biti održan 3. marta, takođe u klubu Fabrika.

Prvi promotivni kontigent ulaznica već je rasprodat i u prodaji su ulaznice po redovnoj ceni od 800 dinara. Pretprodajna mesta su GigsTix i Mungos šop. Na dan koncerta, cena karte na ulazu u klub biće 900 dinara.