Nikola Nešković i Izneverena očekivanja gosti Giletu i Magic Bush-u!

Kantautorski dvojac Nikola Nešković i Izneverena očekivanja nastupiće kao specijalni gosti ispred rok muzičara Srđana Gojkovića Gileta i Magic Bush-a, na koncertima nazvanim Retko svirane pesme, najavljenih za 24. februar u novosadskoj Fabrici i 9. mart u Domu omladine Beograda.

Odrastao sam na muzici Električnog Orgazma, Idola, EKV-a, Partibrejkersa i Discipline Kičme. Sve sam upijao i smatrao velikim učiteljima. Gile je jedan od mojih rokenrol heroja i na neki način naš nastup doživljavam kao veliku zahvalnost njemu, za sve što je učinio i još uvek čini. Izneverena očekivanja i ja pozivamo rokerke i rokere Novog Sada i Beograda da zajedno sa nama pevaju, đuskaju i šire dobre vibracije!, poručuje Nešković.

Nikola Nešković je prošle godine objavio pod vlastitim imenom EP Zapevaj , dok je u saradnji sa Izneverenim
očekivanjima, izdao EP Ruku u ruku u ruku i Praskozorja.

Gile i Magic Bush će na predstojećim koncertima svirati Gojkovićeve pesme iz filmova Kako je propao rokenrol i Crni bombarder. Magic Bush je prošle godine objavio debitantski album First…, a trenutno ga čine gitaristi Damjan Dašić i Marko Ćalić, bubnjar Vladimir Jevtić i basista Ivan Stanković.

Ulaznica za koncert  9. marta u Beogradu košta 1000 dinara, a možete je nabaviti na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim. Na dan koncerta, ako ne budu rasprodate, koštaće 1200 dinara.

Nikola Neskovic i Izneverena ocekivanja foto Ivan Ckonjevic_preview