Ničim izazvan objavili novi singl i karantinski spot!

Bend Ničim izazvan i za vreme vanrednog stanja nije prestao da radi, pa je pred publikom nova pesma koja nosi naziv Heroj, a koja je ovekovečena i spotom.

Mada smo od njih navikli na spotove po visokim produkcijskim standardima, članovi benda su ovaj put bili veoma kreativni i na duhovit način iskoristili sve popularniji vid komuniciranja sa publikom preko društvenih mreža.  Spot je snimljen u formi Instangram lajva sa veoma interesantnim i zabavnim kadrovima, koji su ovu veselu pesmu dodatno začinili.

Iako je pesma nastala još krajem prošle godine, potpuno odgovara sadašnjem trenutku i kao da je čekala da sada bude puštena u etar. Pesma Heroj govori o svim onim herojima koji uspevaju ili barem pokušavaju da ostanu normalni u ovim ludim vremenima, samo da ne dođu do ludila prazne glave, rekao je Bojan Gluvajić, autor teksta i muzike, a članovi benda preporučuju da je spot najbolje gledati na mobilnim uređajima, jer je urađen u vertikalnom formatu.

Bend je novi spot objavio upravo u vreme kada je trebalo da održe svoj najveći i najlepši koncert. Koncert je sada zakazan za 6. novembar tekuće godine i biće održan u Kombank dvorani.