Nedelju dana do Novosadskog Oktoberfesta!

Drugi po redu Novosadski Oktoberfest održaće se 20. i 21. oktobra u Master Centru Novosadskog sajma.

Ove godine nastupiće sastavi Hladno pivo, SARS, Orthodox Celts, Drum ‘N’ Zez, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Love Hunters, Amajlija i mnogi drugi.

Prošlogodišnji Oktoberfest u Novom Sadu posetilo je preko 15.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja. Tokom dva dana festivala popilo se 32 hiljade litara piva, pojelo 5 hiljada kobasica i preko 10 hiljada pereca, a festival je prošao bez ijednog incidenta i intervencije policije i hitne pomoći. Obe večeri publika je navijala za najbolje u brzom ispijanju piva i držanju krigli.

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici i ove godine da uživaju u više desetina brendova piva iz celog sveta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

Ovogodišnji izvođači najavljuju sjajnu zabavu i odlične svirke:

K’o i svaki put, iliti sportskim rječnikom rečeno, ostavit ćemo srce i dušu na terenu, nadam se da će publika biti naš šesti igrač i ne sumnjam da će rezultat biti pozitivan, izjavili su članovi sastava Hladno pivo.

Znate, postoje koncerti kada se svi otkače – i publika, i izvođači, pa i organizatori. Prošlogodišnji nastup Kelta na Oktoberfestu je bio baš takav, ali i poseban iz nekoliko razloga, od kojih je glavni onaj da smo tim koncertom zaokružili jednu eru u istoriji grupe Orthodox Celts, ali i zakoračili u novu.  Da se pripremate počnite već sad jer, kao što znate, The Celts Strike Again uvek i svuda! – rekao je Aleksandar Petrović Celtik, frontmens sastava Orthodox Celts.

Publika može da očekuje da ćemo izvesti, njima drage, pesme S.A.R.S.-a uz maksimum pozitivne energije sa bine!”, poručuju članovi ovog benda.

I ove godine Novosadski Oktoberfest će dve nedelje uoči festivala imati svoj štand na Trgu slobode u centru Novog Sada gde će fanovi biti u prilici da kupe suvenire, ali i da uživaju u pivu, kobasicama i perecama. Takođe, organizatori planiraju kasting za konobarice i konobare Oktoberfesta i druge promotivne aktivnosti.

Ulaznice za festival su u prodaji putem GigsTix mreže. Ukoliko želite da svoju ulaznicu nabavite online putem, to možete da učinite OVDE. Dostupne su dvodnevne ulaznice po ceni od 1000 dinara, ulaznice za prvi dan po ceni od 600 dinara i ulaznice za drugi dan po ceni od 250 dinara. Sve detalje u vefi za festivalnom, možete da pronađete na sajtu festivala.

IMG_9004-(Copy) (Copy)