Nataša Guberinić singlom najavila debi album!

Posle više od dve decenije saradnje sa mnogim grupama, bendovima i projektima, kako u ulozi autora, tako i člana, jedna od zasigurno najboljih i najcenjenijih pevačica iz regiona, Nataša Guberinić, odlučila je da se posveti sopstvenom izrazu i radu na prvom solo albumu koji je najavila objavljivanjem singla naziva Killed.

Album Humanlike sadržaće pesme različitih, ali potpuno srodnih žanrova, od bluza, preko roka, do soula. To su sve žanrovi u kojima se pronalazim, a koji su odoleli testu vremena i uvek imaju publiku koja ih doživljava aktuelnim. Upravo zbog prirode čitavog albuma, ne očekujem komercijalni uspeh, ali se nadam da će pesme doći do ljudi koji vole baš ovakav zvuk.

Kao prvi singl sa budućeg albuma odabrana je pesma koja je prva i snimljena. Killed je nastala pre više godina, ali je doživela razne transformacije. Na njoj su radili i odsvirali je Slobodan Negić, Jovan Šatrić, Dejan Antović i Svebor Šakić. Prateće vokale snimali su Srđan Vasić i Slavko Vesić. Interesantno je da su i sve ostale prateće vokale na celom albumu otpevali samo muškarci. Pesma je snimljena i isproducirana u studiju Supreme Tracks. Za pesmu Killed snimljen je i video spot iza kojeg stoji ekipa entuzijasta na čelu sa Alesandrom Simićem (Slonoxy Pictures).

Generalno, čitav projekat ne bi mogao da se pomeri sa mrtve tačke, da nemam ljude koji u njega veruju, nekad mi se čini, više od mene kaže Nataša i dodaje da album Humanlike neće izaći dok se ne steknu uslovi da se promoviše na načine na koje smo navikli pre pandemije: Do tada ću se mojim divnim ljudima zahvaljivati i pustiti vam još koji singl!