Mud Factory objavili novi singl i ekranizaciju!

Vranjanski metal bend Mud Factory je objavio spot za prvi singl As I Watch Them Fall sa predstojećeg albuma The Sins of Our Fathers koji izlazi pod okriljem izdavačke kuće Wormholedeath.

Novi album Mud Factory-a, The Sins of Our Fathers, biće objavljen 11. decembra ove godine za italijansko-američku izdavačku kuću Wormholedeath. Album će biti dostupan u
decembru na svim online platformama, a njega najavljuju nedavno objavljenim spotom za prvi singl As I Watch Them Fall. Spot se može pogledati na zvaničnoj Youtube stranici izdavačke kuće Wormholedeath i na zvaničnoj Facebook stranici Mud Factory-a.

Režiju, montažu i kameru potpisuje Ivan Matejić, a spot je snimljen u Nišu. Bend se ovim putem zahvaljuje Ivanu na velikoj pomoći i entuzijazmu da naprave baš onakav spot kakav su želeli. Uz spot, predstavljen je i artwork albuma, za koji je zadužen Nenad Tasić, sa kojim bend sarađuje već nekoliko godina.

As I Watch Them Fall najavljuje album koji je bend završio prošle godine u čuvenom Fredman studiju u Geteborgu, a miks i master albuma je delo jednog od najpoznatijih metal producenata na svetu – Fredrika Nordströma. Album je snimljen u beogradskom studiju Devotion u saradnji sa Markom Živanovićem. The Sins of Our Fathers su podržali Wacken fondacija i SOKOJ, kao i mnogi prijatelji benda, na čemu im se članovi benda i ovim putem zahvaljuju.