Mr.Rabbit objavili novi singl i ekranizaciju!

Nakon njihovog poslednjeg koncerta u Domu omladine Beograda i promocije drugog
studijskog albuma, ekipa muzičkog sastava Mr.Rabbit se igrom slučaja, a po nekom starom nepisanom balkanskom pravilu, rasula po svetu. Tri godine kasnije nam donose novi singl naziva Biće Bolje, inspirisan upravo takvim životom.

U tom trenutku su nas različiti motivi odveli na daleki put. Nekoga škola, a nekoga ekonomija. Boraveći negde tamo, uvek smo sretali naše ljude. Čak i na najneverovatnijim mestima. Svi ti veliki i mali gradovi ove naše planete su godinama bili domaćini našim ljudima. A svi ti naši ljudi su imali razne razloge, zašto su se obreli tamo. No svi oni imaju neku sličnu želju, a to je da će se ovi naši prostori jednom konačno smiriti u svakom smislu, da će biti zaista bolje, te da će u budućnosti jedini razlog za putovanje biti turizam ili želja za avanturom. Ova pesma je za njih! kaže o pesmi Aleksandar Danilović, frontmen benda Mr.Rabbit.

Produkciju pesme potpisuje dobro poznati beogradski Holanđanin, Kaspar Vijnberg iz studija Zmaj, a spot Zoran Stefanov. Mr.Rabbit-u je na ovoj pesmi gostovao i Aleksa Miljanović, širokoj publici poznat kao bubnjar benda EJO/Ethno Jazz Orchestra.

Novi singl benda Mr.Rabbit objavila je izdavačka kuća Kontra, a isti je dostupan na svim
digitalnim platformama. Spot možete pogledati na njihovom YouTube kanalu.

Foto: Boris Jovanović