Mortal Kombat paljenjem Yuga najavili Antievrovizijski koncert!

Čuveni sastav Mortal Kombat je povodom tradicionalnog beogradskog koncerta Antievrovizija priredio šaljivu video najavu kao poziv na isti.

Svake godine pred tradicionalni beogradski koncert Mortal Kombat ispituje sopstvene granice. Do sada su se članovi benda međusobno pekli tejzerom, jeli su karolinu riper, najljuću papriku na svetu, i pucali su jedni u druge paint ball puškama. Ovoga puta, stradao je čuveni Yugo!

Priča o spaljenom Yugu je tek prva u nizu koje Mortal kombat planira da ispriča u okviru MK šoua. Na svom Youtube kanalu, u vidu vlogova, predstavljaće razne segmente iz svog života, koncertnih proputovanja i drugih gluposti, koje im budu padale na pamet. Kažu gluposti, jer im se antievrovizijski koncert kao ideja dogodio spontano. I sami su rekli: Ko bi rekao da jedna takva glupost može toliko dugo da traje. A traje punih 11 godina i postala je tradicija od koje bend ne odustaje, a ni njihovi poštovaoci kojih je iz godine u godinu sve više.

Podsećamo da će Antievrovizija koju pripremaju za 27. jun, sa početkom u 19h, biti prvi veliki koncert na otvorenom ove sezone! Gosti Mortal Kombata biće Cassidy’s Brewery i Void Inn.

Ulaznice kupljene pre vanrednog stanja važe i za 27. jun, a u prodaji je i novi kontigent antievrovizijskih ulaznica dostupnih na Ticket Vision prodajnim mestima, putem sajta tickets.rs kao i u Felix Shopu i pabu Cigla & Krigla. Ulaznice po promotivnoj ceni od 600 dinara biće dostupne od 21. juna. Redovna cena ulaznica biće 800 dinara, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 1000 dinara.