Mortal Kombat objavili novi singl i spot, sutra promocija Antievrovizije!

Beogradski pank-metal bend Mortal Kombat održaće tradicionalno, po 9. put, Antievrovizijski koncert u Beogradu, a gosti ovogodišnjeg izdanja biće SMF i Bolesna štenad. Koncert će biti održan 12. maja u Barutani na Kalemegdanu, a bend je uoči koncerta objavio novi singl koji prati spot, dok će sutra, 5. maja, biti održana promocija koncerta u beogradskom pabu Cigla & Krigla.

Nova pesma nosi naziv Rijaliti i bavi se veoma važnim društvenim problemom koji konstantno srozava ljudske vrednosti i čovekovu svakodnevnicu banalizuje i dovodi na niske grane. U novom spotu glavnu ulogu igra poznati domaći glumac Viktor Savić, koji je, kako iz benda poručuju, maestralno odglumio jednog tipičnog, obolelog konzumenta rijaliti emisija i sličnih otrova. Po starom receptu, i ovaj spot je realizovao Daniel Stavro Girizd poznatiji pod imenom Stavrography.

Promocija Antievrovizije biće održana sutra, 5. maja, u beogradskom pabu Cigla & Krigla sa početkom u 19 časova. Bend će tom prilikom odsvirati nekoliko pesama akustično, družiti se sa publikom, a sve će biti propraćeno live stream-om.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su na blagajnama Eventima, u Felix Shop-u i u pabu Cigla & Krigla. Na ulazu u Barutanu, na veče koncerta, koštaće 800 dinara.