MKDSL podrška na nastupu Zardonica!

Kao što smo najavili, Venecuelanski electro/dance/metal DJ i producent Zardonic nastupiće u petak, 6. oktobra, u beogradskom klubu Drugstore. Kao podrška ove večeri nastupiće naš poznati producent i DJ, MKDSL.

Marko Milošević aka MKDSL (Mama kaže da sam lep) je beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i nekadašnji DJ, a u svetu muzike je preko 18 godina. Svoj raznoliki, prepoznatljiv i neuhvatljiv opus gradio je deceniju i po kroz bavljenje đingom, a nakon toga poslednje više od 3 godine isključivo izvođenjem muzike uživo. Prepoznatljiv stil koji MKDSL prezentuje pun je pozitivne energije i specifičnog smisla za humor, a za svoj izbor muzike kaže da je to inteligentna muzika za ples. Danas je aktivni član u bendu Bojane Vunturišević, bendu Đorđa Miljenovića aka Wikluh Sky i bendu Chorbika. Nedavno je otvorio muzičku kuću  Chorbika records i izdao za tu etiketu prvo LP izdanje Ti i ja.

Za ovo veče MKDSL sprema nešto potpuno drugačije! Poziva fanove da sami izaberu muziku koju će puštati: Ortak cepa hevi metal/dnb/breakcore mešavinu žanrova, pa ću shodno tome i ja pripremiti nešto potpuno drugačije. Radiću lajv klabing adaptacije hevi metal pesama koje vi izaberete! Uskoro ću vas zamoliti za predloge, razmislite šta biste voleli da čujete na velikom soundsistemu u klupskom aranžmanu. Mjetaal!  Zato pratite njegov zvanični Facebook page i saznajte na koji način i vi možete da utičete na to da ovo veče bude još bolje.

Podsećamo da cena ulaznica za ovaj događaj iznosi 1000 dinara, kao i 2000 dinara za VIP ulaznicu. Ulaznice možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i Ticketshopa, kao i na sajtu Sportskog centra Novi Beograd.

MKDSL4