Mišo Kolač Project objavio drugi singl!

Nakon što je prošle godine zaintrigirao publiku svojim sjajnim debi singlom Planeta je komercijala, bosanski umetnik, muzičar i producent Edis Pajazetović sa svojim projektom Mišo Kolač Project vraća se na scenu jednim veoma eksperimentalnim i ličnim radom, audio vizuelnom kompozicijom Mensch.

Kompozicija Mensch i njen propratni video predstavljaju jedinstveni epitaf nekada čuvenom Agrokomercu, ekonomskom gigantu iz Velike Kladuše koji je Edisu, tada malom dečaku, predstavljao personifikaciju moćnog mitskog bića, živog organizma oko kog se sve odvijalo i bez kog je život u Cazinskoj Krajini bio nezamisliv. Afera u Agrokomercu i jezivi rat koji je usledio slomili su Edisove dečačke snove. Nedavno, u svom povratku u mesto gde je rođen, Edis je odlučio da dokumentuje skelet onoga što je ostalo od nekadašnjeg giganta. Efektan video materijal ispratio je adekvatnom i eksperimentalnom muzičkom podlogom… i Mensch je rođen.

Edis je rođen 1983. i živeo je u Velikoj Kladuši do 1997. godine kada je napustio Bosnu i Hercegovinu. Trenutno živi i radi u Mastrihtu, u Holandiji.