Mimo Protokola objavili novi singl i spot!

Beogradski pank rok bend Mimo Protokola objavio je spot za prvi singl pod nazivom SEVERINA sa predstojećeg studijskog albuma 100 svetlosnih godina.
Kada smo okačili prvu sliku na instagram, odnosno artwork singla, naišli smo na pomešane reakcije fanova Severine u inbox benda i na story, od kojih su neki podržavali, verovatno misleći da se radi o novoj pesmi pevačice, dok su drugi bacili hejt shvativši da se radi o bendu čija se (navodno ne-preterano-reprezentativna) pesma zove (sasvim slučajno?) kao ona. Pretpostavljam da su se nakon međusobnog konsultovanja, na kraju ipak svi njeni fanovi okrenuli na hejt, jer su dotične slike uklonjene sa njihovih stranica. Mada, ako su pravi diehard fanovi, treba da poštuju svaki segment njenog života. Nema ništa loše u tome. A mi ih svakako sve volimo, jer – ko peva, zlo ne misli, izjavili su članovi benda.
Album 100 Svetlosnih Godina je sniman u Nineteen Sound Production studiju na Novom Beogradu, pod budnim uhom Nebojše Radovanovića, a biće izdat od strane izdavačke kuće Kontra records. Na albumu će se naći 12 pesama, a snimanje spota za naslovnu se očekuje polovinom avgusta.