Mascom štand i radovi Goranke Matić na BUKA! SADA!

Kao što smo i ranije najavili, događaj pod nazivom BUKA! SADA!pod okriljem organizacije Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija, održaće se 14. aprila u potkrovlju zgrade bivšeg Kluza.

Svi zaljubljenici u muziku i ploče tokom Buke moći će da uživaju u dražima kupovine vinila. U susret Record Store Day-u 21. aprila, a zahvaljujući izdavačkoj kući Mascom, upriličen je štand  Mascom u Buci! na kojem će se naći klasici rokenrol istorije i to po veoma pristupačnim cenama, uključujući i albume pojedinih izvođača koji će tokom večeri nastupiti kao disk-džokeji.

Povodom predstojećeg nastupa na ovom događaju, frontmen kultne grupе Električni orgazam Srđan Gojković Gile izjavio je: Tri ploče koje ja računam kao moje su deo kolekcije mog tate: prva kompilacija Rolingstounsa, Bitlsi i Sgt. Peppers Lonely Heart Club band, u izdanju Jugotona i Areta Frenklin Aretha Arrives. Za te ploče sam se vezao i posle svih ovih godina, a ta tri albuma su, za mene, među kapitalnim muzičkim delima.

Zahvaljujući neprikosnovenoj jugoslovenskoj heroini rok fotografije, Gorankи Matić, Buka! Sada! dobiće svoj upečatljiv vizuelni identitet. Njega će krasiti Gorankini radovi štampani u velikom formatu, kao i posebno dizajnirani kolaži printova omota kultnih albuma.

Karte po regularnoj ceni od 1200 dinara možete nabaviti preko mreže Eventima, dok će na ulazu za iste biti potrebno odvojiti 1500 dinara.

buka-sada