Majdan, Sickter, Kasirke i drugi u finalu BARF-a!

Udruženje rok muzičara Srbije objavilo je imena finalista ovogodišnjeg Beogradskog autorskog rok festivalaBARF. U Domu omladine Beograda 23. decembra u finalu festivala nastupiće 10 bendova, a u revijalnom delu programa nastupaju Crveni karton, ZZZZZ i Prljavi Romeo.

Na osmom izdanju festivala će nastupiti bendovi Sajki vois, Majdan, Misha Mashina & Mashtrakala, Maera, Crossover, Kasirke, Amnezija, Sickter, The Rock i Mimo protokola.

Žiri Udruženja rok muzičara Srbije imao je ove godine težak zadatak, od preko 60 prijavljenih bendova, od toga 56 u zvaničnoj konkurenciji, trebalo je odabrati osam bendova koji zaslužuju finale. Nije bilo ni malo lako, kažu članovi URMUS-a i dodaju da je upravo jaka konkurencija dovela do toga da u finalu ovog puta bude čak deset umosto osam bendova: Ovo je možda i najjača konkurencija koju smo imali do sada. To govori o kvalitetu festivala, ali je nama žao što još neki neki kvalitetni bendovi nisu prošli i pozivamo ih da se prijave sledeće godine!

Početak događaja zakazan je za 19 časova i 30 minuta, a ulaz je besplatan. Publika će i ovog puta biti u prilici da izabere jedan bend koji će biti nagrađen, a prva tri mesta očekuju veoma vredne nagrade.

IMG_0200