Majdan predstavljaju debi album Minimum sličnosti, minimum razlike!

Zahvalnošću članova benda Majdan imate priliku ekskluzivno na PRIS-u da preslušate njihov debi album Minimum sličnosti, minimum razlike koji je od danas u prodaji. Pored hitova To nisam ja i Zubi koji beleže hiljade pregleda na Youtube-u, na izdanju vas očekuju još sedam pesama u neodoljivom gitarskom pop zvuku.

Majdan su četvorka iz Niša u sastavu Nemanja Erić (vokal, gitara), Luka Nikolić (gitara, vokal), Luka Novaković (bas gitara, vokal) i Milan Stojiljković (bubnjevi). Album Minimum sličnosti, minimum razlike potpisuju Nemanja Erić i Luka Nikolić, sniman je u studiju Devotion na Novom Beogradu, a produkciju je radio Marko Živanović. Izdanje može da se besplatno presluša na Deezer servisu i preuzme na Bandcamp stranici benda, a uskoro će moći da se kupi u cd formatu u Muzičkoj kući Metropolis ili da se naruči preko oficijelnih stranica benda na Instagramu i Fejsbuku.

Želeli bismo da se zahvalimo svima koji su učestvovali u realizaciji albuma, a u narednom periodu se od nas moze očekivati live promocija albuma širom Srbije, od kojih bismo izdvojili nastup u beogradskom Elektropioniru i niškom Feedback-u sa bendom Organizam (obe svirke su sa njima) i izlazak trećeg singla čiji će se izlazak blagovremeno objaviti. I, naravno, pozivamo sve koji su u mogućnosti da dođu na svirke u gradovima u kojima sviramo – poručio je basista Luka Novaković.

Majdan su trenutno na turneji po Srbiji i možete ih u narednom periodu gledati u Požarevcu u klubu KB 2. novembra, u Boru u klubu 69Plus 3. novembra, u klubu Ljubitelj u Gornjem Milanovcu 9. novembra, u Ćupriji u klubu Paradox 23. novembra, u AKC-u u Jagodini 24. novembra, u beogradskom Elektropioniru 30. novembra, zatim prvog decembra u Domu omladine Kragujevca, 7. decembra u Mansarda kafeu u Vrbasu i 8. decembra u klubu Mladost u Subotici, dok će nastup u Nišu biti održan 18. januara naredne godine u Feedback-u.