Majdan predstavili drugi singl i spot!

Niška alternativna rock četvorka Majdan predstavila je svoj drugi singl pod nazivom Zubi, za koji je ujedno snimljen i spot.

Zubi su drugi singl ovog mladog benda koji je tek godinu dana na sceni. Prvi singl za pesmu To nisam ja je za nekoliko meseci sakupio već više od 5000 pregleda na njihovom Youtube kanalu. Obe pesme će se naći na njihovom debi albumu Minimum sličnosti, minimum razlike koji će objaviti izdavačka kuća Mascom ove jeseni.

Pesmu Zubi autorski potpisuje pevač i gitarista Nemanja Erić. Produkciju spota je radio Igor Jovanović i LoboHouse agencija. Pesma i spot su posvećeni svim ljudima koji su morali da svojim sopstvenim radom, bez ikakve pomoći i uz mnogo prepreka, ostvare svoje snove. Ono o čemu su maštali još od detinjstva. Spot takođe ima i pozitivnu akonotaciju, koja je da svim ti zubima koji vitlaju oko njihovih glava poruče samo jedno: desna ruka gore, a srednji prst još više.

Majdan možete gledati 20. i 21. jula na Kuršumlijskoj gitarijadi, početkom avgusta u programu Nišvil festivala i 18. avgusta u Kladovu.