Majdan objavili novi spot!

Sve popularniji niški bend Majdan objavio je novi spot sa albuma prvenca Minimum sličnosti, minimum razlike, recenziju izdanja pročitajte ovde. Ovog puta je odabran singl Mojih misli ples koji prikazuje njihovu energičnu stranu.

Ovu pesmu smo odabrali zato što smo hteli da pokažemo i neku drugu, energičniju stranu benda. Pesma je drugačija od dosadašnjih singlova, a i nekako nam je baš klupska! S obzirom da je sezona klubova u jeku, mislili smo i na to!, kaže pevač Nemanja Erić.

Ima šest razloga zbog kojih je ovaj spot poseban:
1. Kadrovi dronom snimani su u centru Stokholma
2. Koreografiju je radila Ana Stanišić koja je zvanično 7. najbolji hip hop plesač na svetu.
3. Kostimi u spotu su izrađeni od strane renomiranih dizajnera Milutina Lađevića, Jovane S Couture i Nevene Kragić
4. Kadrovi enterijera su snimani u Vili Jelena na Dedinju
5. Kadrovi puta su snimani u Sićevačkoj klisuri na najrizičnijoj krivini
6. Inspiracija za spot su video igre Bioshock i Dishonored

Bend se zahvaljuje Emiliji Jovanović i Ani Jovanović za inspirativnu identičnost; Mladenu Jankoviću za pomoć oko kostima na setu 3, kao i modelima iz Fotogeneze, Isidori Babić i Emiliji Zdravković. Za kameru, fotografiju, montažu i video produkciju su bili zaduženi Đorđe Mihajlović, Snežana Arsić i Continuum Development Centre.

Majdan možete gledati u petak, 30. novembra, u beogradskom Elektropioniru zajedno sa bendom Organizam. Posle toga su u Kragujevcu 1. decembra, u Vrbasu 7. decembra, a u Subotici dan kasnije.