Maera objavili live video sa Belgrade Beer festa!

Beogradski alternativni metal bend Maera objavio je live snimak sa njihovog nastupa na Belgrade Beer festu, na ovaj način ekranizovana je numera Dream.

Postava je promenjena ovog leta kada su basista Nebojša Milosavljević i gitarista Igor Canić napustili bend. Nakon toga bendu se pridružuju Nikola Tomić na gitari i Luka Božinović na bas gitari, a potom i Dušan Zonji na gitari.

Ovo nam je bila treća zajednička svirka. Video koji obljavljujemo nije spot, već naš živi zvuk sa svirke na Beer festu. Pesma koju smo izvodili dostupna je na našem demo albumu Echo the Howl koji je dostupan na YouTube-u i SoundCloud-u, kao i za kupovinu na BandCamp-u, čime je moguće direktno donirati bendu. Pesma govori o sanjaru, preispituje njegovu izdržljivost i postavlja pitanje – koliko daleko si spreman da odeš da bi ispunio svoj san?, poručuju članovi benda i dodaju: U narednom periodu planiramo da pokrenemo crowdfunding kampanju u svrhe prikupljanja sredstava za snimanje našeg novog EP-a koji će sadržati 4 nove pesme. Takođe, planiramo da proširimo svoj katalog merch-a – nove majice, trzalice, bedževi… Što se same svirke tiče, neverovatno pozitivno iskustvo i naša najveća svirka do sad, bio je odličan odziv publike, poručili su članovi benda.

Za snimanje je bio zadužen Miloš Slavković ispred Hard Peak-a, a za montažu sami članovi benda.