Mac Tire završavaju godinu novim spotom!

Bend Mac Tire, koji predvodi Vuk Vukmanović, autor i producent kompletnog materijala, objavilo je video spot za pesmu Happy Sad.

Nakon uspešne letnje turneje tokom koje je Mac Tire nastupio između ostalog i na Exit festivalu, kao i na Zidiću Doma omladine Beograda, bend se simbolično oprašta od 2019.
objavljivanjem video spota za numeru Happy Sad. Ovo je treći po redu video-singl novosadske grupe Mac Tire koja je ove godine izdala svoj album prvenac Treatise za izdavačku kuću SKCNS.

Kao što je to slučaj na većini njihovih pesama, i ovde možemo bez greške čuti uticaj jednog od mnogobrojnih gostiju koji su učestvovali u snimanju aktuelnog albuma. Ovog puta je to Predrag Jandrić Gaga iz benda Vrisak generacije, zadužen za prateće vokale i dodatne gitare. Spot je snimio Steff Bohrer, inače frontman engleskog power-pop benda The Thieves, na lokacijama u Londonu, a montirao ga je sam Vuk. Pored uobičajenih kadrova, u montaži su korišteni i arhivski snimci Londona sa kraja ’70 i početka ’80 godina, a fanovi horror filmova, uključujići svakako i domaća ostvarenja, posebno će uživati u mnogobrojnim referencama koje se prepliću sa kadrovima iz Brompton Cemetery-a i Soho-a.