Mac Tire novim singlom i spotom najavljuje album prvenac!

Bend Mac Tire, koji predvodi Vuk Vukmanović, autor i producent kompletnog materijala, objavio je novi singl pod nazivom Spite, a koji ujedno prati i spot. Ovim singlom Vuk zvanično najavljuje debitantski album Treatise koji će biti objavljen u martu tekuće godine.

Nakon duže i neočekivane pauze od izdavanja Mac Tire-ovog prvog video-singla Outcast, i usled mog dugogodišnjeg odsustva iz zemlje, album je konačno izmiksan zahvaljujući predanim radom Mareta iz studija Matrix Recording u Veterniku. Krajem prošle godine smo zajedno usavršili materijal sa Branislavom Banetom Micićem u njegovom mastering studiju, u Novom Sadu, i na kraju finalizirali ceo projekat u Nešvilu, u Americi.
Pripremili smo puno iznenađenja, pesme su dinamične i raznolike i imao sam enormnu čast da ugostim neke od eminentnih novosadskih muzičara na skoro svakoj od 9 numera. Za sve ostalo, tu je bio moj dugogodišnji prijatelj i vrhunski gitarista sa kojim sviram zajedno još od svog prvog školskog benda, Srđan Simić. Čuvamo detalje za sam kraj, trenutno smo u fazi finalnih pregovora sa izdavačem, mestima i datumima promocije koji se za sada tiču Novog Sada i Beograda, a od leta očekujemo da ćemo obići što više gradova i festivala kako u Srbiji, tako u regionu, i nadamo se preneti što više dobre energije i staroj i novoj rokenrol publici. Jedva čekamo!, poručuje Vuk Vukmanović.
Spot za numeru Spite je snimljen u SKCNS Fabrici, snimao je Predrag Filipović, glumila je Iva Čanaglić, a režiju i montažu potpisuje Vuk.