Limitirana serija promo ulaznica za Lovefest u prodaji od 12 do 17 časova!

Posle objave do sada najvećeg i po kritikama mnogih najboljeg line up-a, Heineken Lovefest kreće u drugu fazu prodaje ulaznica, koja će trajati samo 5 sati. Samo danas, od 12 do 17 časova najbržih 1000 fanova festivala ljubavi, karte će moći da kupi u svim poslovnicama Eventim-a i GigsTix-a, kao i da naruči putem sajta lovefest.rs.

Prema rečima organizatora, veoma je moguće da će ulaznice biti rasprodate i pre nego što sat otkuca pet popodne, budući da za festivalske komplete vlada veliko interesovanje. Cena četvorodnevnog kompleta iznosiće 29 evra, a svako ko kartu kupi danas uštedeće više od 50% u odnosu na redovnu cenu ulaznice. Oni izbirljiviji će i ove godine moći da kupe VIP ulaznicu, i to po ceni od 45 evra.

Heineken Lovefest ove godine svoj koncept predstavlja pod sloganom +1, koji simbolično označava dodatni festivalski dan, kao i još jednu binu na festivalu. Festival će ove godine biti održan od 2. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a posetioci će u muzici moći da uživaju na čak pet muzičkih bina.

Lovefest 2017_2