Let 3 i Tereza Kesovija iz svojih kuća zapevali Sam u vodi!

Naizgled nespojivi, Let 3 i Tereza Kesovija su početak 2020. godine obeležili veličanstvenom saradnjom u pesmi Sam u vodi. Ona je 31 godinu posle objavljivanja na albumu Two dogs fuckin, dobila novo ruho, pojačano jedinstvenim glasom Tereze Kesovije koja je pesmi dala sasvim drugačiju dimenziju.

Među brojnim komentarima koji su preplavili društvene mreže i medije, o značaju ove saradnje Miljenko Jergović je napisao da je Bog pjesmu “Sam u vodi” benda Let 3 pustio na svijet samo da bi je jednom otpjevala baš Tereza Kesovija.

Pesmu u kojoj se nježno pjeva i neljudski urliče, uz Prlju može da otpeva samo Tereza, poručili su iz benda ponosni što su dobili priliku da sa takvom veličinom dele mikrofon. Mada do sada pesmu nisu izveli uživo, prvi zajednički nastup Let 3 i Tereza Kesovija su odradili virtuelno iz svojih kuća, odakle su zasvirali i zapevali povodom dodele medijske nagrade Večernjakova ruža.

Snimili smo i video, svatko je radio što najviše voli raditi u karanteni. Čovjek koji je volio puno jesti, kasapio je meso, zločesti su dobili šamar od svoje djevojke, Baljak se ni u karanteni ne pojavljuje bez šminke, ja sam vježbao, a Tereza i Prlja su pjevali, poručio je Damir Martinović Mrle. Ujedno je najavio Best of album na kome će zabeležiti saradnje sa TBF, Marriachi El Combo, Vucom i Terezom Kesovijom.

Album će biti sve najbolje od Leta 3, oplemenjeno s ponajboljim izvođačima hrvatsko-slovenske glazbene scene, uz prizvuk El Combo-a, meksičkog benda koji njeguje meksičku glazbu. Bit će veselo, plesno i jebozovno poručio je Mrle.