Koncert godine organizuje druženje sa Dubioza Kolektivom!

Novosadski Koncert godine, koji će ove godine biti održan 9. decembra, organizovao je druženje sa članovima grupe Dubioza Kolektiv i potpisivanje njihovog novog albuma pod nazivom Pjesmice za djecu i odrasle, koje će se održati u sredu, 22. novembra od 20 do 22 časa u knjižari Bulevar Books u Bulevaru Mihajla Pupina broj 6.

Takođe, u sredu, 29. novembra, sa početkom u 20 časova, na Tribini Mladih Novi Sad, u Kulturnom centru Grada Novog Sada, biće prikazan film o bendu Dubioza kolektiv, pod nazivom Film za djecu i odrasle. Film prati snimanje novog albuma Dubioza kolektiva i kombinuje dokumentarne snimke rada u studiju sa biografskim materijalom.

U filmu smo želeli da pokažemo kako bend funkcioniše i kako je kompletan sistem našeg rada baziran na principu uradi sam, kažu su članovi benda.

Režiju filma potpisuje Midhat Mujkić, montažer, fotograf i režiser sa 25 godina iskustva u struci. Radio je na filmovima Deset minuta i Belvedere Ahmeda Imamovića, Sevdah za Karima Jasmina Durakovića, kao i na filmovima Pjera Žalice i Srđana Vuletića.

DK-Mad