Koncert benda Annihilator u Novom Sadu odložen za novembar sledeće godine!

Kanadski thrash metal razbijači Annihilator nastupiće 11. novembra 2019. godine u klubu SKCNS Fabrika u Novom Sadu.

Jeff Waters i kompanija u Srbiju stižu u okviru A Tour for the Demented 2019 turneje na kojoj promovišu aktuelni, šesnaesti studijski album For the Demented, objavljen početkom novembra prošle godine za Neverland Music/Silver Lining Music. Biće to drugi nastup Annihilator-a u Srbiji u dosadašnjoj karijeri, posle svirke u Domu omadine Beograda 2015. godine, a premijerni u Novom Sadu.

Annihilator je čedo legendarnog kanadskog gitariste, basiste, pevača i producenta Jeff Waters-a. Sastav je osnovan davne 1984. godine i važi za najuspešniji kanadski heavy metal bend svih vremena – Annihilator je, prema zvaničnim podacima, do sada prodao više od tri miliona primeraka svojih albuma širom sveta, a zajedno sa grupama Voivod, Sacrifice i Razor čini veliku četvorku kanadskog thrash metala.

Specifično za Annihilator su česte promene postave – kroz bend je prošao veliki broj vrhunskih muzičara, a ekipu koja je realizovala aktuelni album čine jedini originalni član benda, gitarista i pevač Jeff Waters, te gitarista Aaron Homma, basista Rich Hinks i bubnjar Fabio Alessandrini.

Ulaznice su u prodajipo ceni od 1900 dinara za prvih 50 primeraka, dok će redovna pretprodajna cena biti 2500 dinara. Na dan koncerta, ulaznice će koštati 3000 dinara. Ulaznice možete nabaviti putem Eventim i GigsTix prodajnih mreža, a naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool fan ulaznice koje će biti dostupne u Mungos i Felix šopovima. Sve ulaznice koje su kupljene za odloženi koncert važe i za novi datum u 2019. godini. Svi koji žele da vrate ulaznice to treba da učine na mestima gde su i kupljene.

Annihilator