Kompletiran program Šabačkog letnjeg festivala!

Petnaesto po redu izdanje Šabačkog letnjeg festivala održaće se od 28. do 30. jula na Šabačkoj tvrđavi, pod sloganom OAZA. Oaza pozitivne energije, muzike, kulture i dobre atmosfere.

Otvaranje petnaestog izdanja ŠLF-a u petak, 28. jula, u 19.30 časova, obeležiće klasična muzika, koncertom Dečje filharmonije na čelu sa dirigentom Ljubišom Jovanovićem i solistom Jovanom Kolundžijom, našim najpoznatijim violinistom koji iza sebe ima preko 4000 koncerata. Pored klasičnog repertoara biće prepoznatljive numere iz filmskih klasika u kojima će publika svih generacija moći da uživa.

Tog dana će na Main stage-u nastupiti sastav Kal od 21 čas, Mostar Sevdah Reunion od 22.15 i Darko Rundek od ponoći. U Tvrđavi će od 23 časa nastupiti 0Igor D, od 00.30 Nikola Vemić, u 2 časa posle ponoći će nastupiti Marcus Worgull, a prvo veče festivala zatvoriće Dejan Miličević, koji će svoj set započeti u 4 sata posle ponoći.

Drugo veče ŠLF-a na Main bini otvoriće Larska, čiji nastup počinje u 19 časova, od 19.30 časova nastupiče bend Viva vops, a u 20 časova će se na binu popeti sastav E-Play. Nakon njih zasviraće Bjesovi u 21.15, a zatim Psihomodo pop u 22.30, časova, da bi veče, na ovoj bini, tačno u ponoć zatvorio sastav Goblini.
U Tvrđavi će veče početi u 23 časa, nastupom DJ Saleta, od 00.30 nastupiće Goran Starčević, a svoj set će od 2 časa nakon ponoći izvesti Funkerman. Nakon njega će, od 4 časa nakon ponoći, nastupiti Ivan Janjić, a drugo festivalsko veče će zatvoriti Laura 2000, čiji nastup počinje u 5 sati ujutru. 

Poslednji festivalski dan otvoriće u 19 časova sastav Random, nastupom na Main stage-u. Nakon njih, od 19.45 nastupiće Stereo banana. U 21 čas nastupiće bend Babe, a festival na ovoj bini zatvoriće Urban&4.
U Tvrđavi će treće festivalsko veće biti otvoreno u 22.30 kada će svoj nastup započeti Soulmark & Subgenetics, tačno u ponoć svoj nastup će započeti Lehar, u 2 sata nakon ponoći, za miks pult će se popeti Magdalena, a festival će svojim nastupom, koji će početi u 4 sata nakon ponoći, zatvoriti After Affair.

Organizator ovogodišnjeg Šabačkog letnjeg festivala je Mikser House, jedinstveni kreativni centar Beograda koji je tokom pet godina svog postojanja ugostio više od million ljudi. Pored bogatog muzičkog programa koji će se odvijati na dve bine, imaćete priliku da uživate i u art zoni, gastro zoni, teatru, ali i mnogobrojnim pratećim aktivnostima koje spremamo.

Cena ulaznice za jedan dan iznosi 450 dinara, dok komplet ulaznica za sva tri dana iznosi 1.100 dinara. U toku je i akcija 3+1. Za svake tri kupljene komplet ulaznice za sve dane festivala, četvrtu komplet ulaznicu dobijate gratis. Ova cena ulaznica važi do 16. jula, kada će se cena jednodnevne karte popeti na 700 dinara, a cena kompleta biće 1400 dinara.

IMG_0860-(Copy) (Copy)