Klub Feedback pokrenuo svoj podcast!

Osim odličnih koncertnih dešavanja, niški klub Feedback je pokrenuo i podcast koji dodatno upotpunjuje njihov program. Originalno nazvan From the BASEment, ko je bio u Feedback-u zna i zašto, podcast se bavi dešavanjima u klubu, kao i audio prikazu bendova koji su svirali, ili će svirati.

Ideja za realizacijom ovakve vrste gerilskog, andergraund projekta sama po sebi se nametnula jer Feedback je već više od decenije sinonim za muzičku alternativu južne Srbije. Svake godine, od početka oktobra do kraja maja, klupski kalendar zabeleži preko 100 muzičkih događaja, od nastupa bendova do samostalnih autora i DJ-eva. Mnoge muzičke organizacije su prethodnih sezona započele svoju rezidenturu u klubu (Roots Alternative, Unnatural Selection, Funk Soul Brothers, Noise Unit…) koji svojim periodičnim događajima privlače iznova i iznova mase zaljubljenika u alternativne muzičke svetove. Takođe, žanrovske odrednice i opredeljenja nisu od suštinskog značaja za Feedback, jer, praktično, tu možete čuti sve – od panka, stonera, metala, hip-hopa, klasik rock-a do svakovrsne elektronike, jazz-a, blues-a i svih mogućih fuzija koje se nalaze između. Osnovni i glavni kriterijum izbora klupskog repertoara nije žanr već – kvalitet zvuka.

Emisiju, koja izlazi jednom mesečno, vode Ana Bjes, rock novinarka i Marija Jović, PR kluba. Njih dve će vas opuštenom i zanimljivom pričom provesti kroz protekla dešavanja u klubu, ali i najaviti šta nas očekuje u Feedback-u tokom narednog perioda. Sa početkom ove sezone krenuo je i podcast i do sada broji tri epizode koje možete preslušati na sajtu kluba ili na njihovoj Mixcloud stranici.