Kanda kodža i Nebojša objavljuju dupli album Popis!

Čuveni beogradski alternativni rokenrol sastav, Kanda kodža i Nebojša objavljuje dupli album, kompilaciju najvećih hitova iz dosadašnje karijere, pod nazivom Popis.

Pesme grupe Kanda, Kodža i Nebojša ostavile su neizbrisiv trag u turbulentnoj istoriji ove zemlje od devedesetih godina prošlog veka. Grupa je uspela da savlada sve prepreke i opstane punih trideset godina. Na izdanju su predstavljene kapitalne numere koje na svojevrsan način sublimišu razvojni put benda.

Cilj objavljivanja izdanja Popis jeste da se obeleži važan jubilej, ali prvenstveno želja da publika na jednom mestu čuje okosnicu koncertnog repertoara, uz nekolicinu retko izvođenih pesama. Po rečima gitariste benda Nenada Pejovića, bend Kanda kodža i Nebojša do sada nije imao priliku da na jednom mestu sakupi sve svoje najpoznatije pesme i plasira ih publici u vidu svojevrsnog best of izdanja.

Dupli vinil i CD u prodaji će se naći ovog petka 19. juna. Zvaničnu objavu albuma Popis pratiće premijera novog video spota za pesmu Najsvetliji dan, na Mascom YouTube kanalu u 18 časova.

Ljubitelji muzike sastava Kanda kodža i Nebojša će u periodu od 19. do 21. juna album Popis moći da kupe sa 20% popusta u svim radnjama Mascom Store ili online, na sajtu www.mascom.rs.