Kanda, Kodža i Nebojša objavili novi video singl!

Premijera novog video singla sastava Kanda, Kodža i Nebojša za pesmu Mediteran (Verzija 2020) održana je u petak, 9. oktobra, u 18 časova na Mascom-ovom YouTube kanalu. Ovim bend svoje fanove sa radošću obaveštava da će se uskoro u prodaji naći drugi tiraž albuma Popis grupe Kanda, Kodža i Nebojša na vinilu. Bend se takođe vratio koncertnim aktivnostima fokusirajući se na akustične aranžmane svojih pesama.

Album Popis je svojevrsni best of, koji predstavlja koncertni opus benda sa pesmama koje su prearanžirane i prilagođene aktuelnom zvuku benda. Ovim izdanjem grupa Kanda, Kodža i Nebojša obeležava trideset godina postojanja a proces nastanka albuma Popis zabeležen je dokumentarnim videom.

Do sada objavljeni video spotovi za pesme Tajne letenja, Najsvetliji dan i Šafl, u novim verzijama, upravo prenose deo atmosfere koja je trajala tokom snimanja albuma Popis. I u slučaju novog video singla za poznatu pesmu Mediteran, rediteljka Đurđica Vali Gajić je dokumentarne kadrove iz studija kombinovala sa naknadno snimljenim i atraktivnim kadrovima.

Novi video snimak osvežavajuće je sećanje na album Igračka plačka, sa kog pesma u originalnoj verziji dolazi, kao i odličan predstavnik trenutne sviračke i interpretatorske superiornosti benda Kanda, Kodža i Nebojša koja je zabeležena na aktuelnom albumu, Popis.