Julijana i Željka objavile dve obrade u magičnoj kombinaciji vokala i harfe!

Julijana Vincan, u saradnji sa Željkom Milošević, objavila je na svom YouTube kanalu autentične obrade pesama Shallow i Samo jednu ljubav imam.

Zanimljive i drugačije obrade pesama mnoge muzičare su približile budnom oku javnosti. Veliki broj izvođača kako domaće, tako i strane muzike, upravo su na taj način dobili odskočnu dasku i vinuli se u sam vrh muzičke scene, a neki su se upisali i u istoriju muzike zahvaljujući kreativnosti koju su upleli u interpretaciju određenog umetničkog dela.

Bavim se pevanjem i muzikom uopšte od malena. Trebalo mi je šest godina da krenem da snimam nešto za svoju dušu i postavljam to na YouTube. Pevala sam do sada u raznim, divnim bendovima, kao što su Himera, The Bite, ABBA Real Tribute Band, Dea Dia, a trenutno sarađujem sa Zijom u grupi Valentino. Sada, kada sam malo skupila više hrabrosti i iskustva, počela sam jednostavno da uživam u muzici koju volim, na način na koji ja to želim. Ovo mi donosi neizmernu sreću i jako me ispunjava, kaže Julijana.

Prva pesma koju je objavila u svojoj produkciji bila je pesma Shallow koju u originalu izvode Lejdi Gaga i Bredli Kuper u filmu A star is born. Sledeća, i mnogima omiljena interpretacija, je pesma Vlade Divljana Samo jednu ljubav imam. U ovim izvedbama pridružila joj se harfistkinja i dizajner zvuka Željka Milošević, a video je zabeležio Željko Kovačević, dok se za stil pobrinula Sonia Iris Milić.

U videima koje planiram da snimam vodiću računa o raznim detaljima, kao što su ambijent, stil, izgled, emocija, zvuk. Pažljivo biram muzičare sa kojima sarađujem i uvek će to biti ljudi kojima se divim. Uživam u ovome što radim i vreme će pokazati da li i drugi uživaju u mom stvaralaštvu, zaključuje Julijana.