Judas Priest na Metal Days festivalu!

Kao što je ranije najvaljeno, ovogodišnje izdanje slovenačkog Metal Days festivala  biće održano od 22. do 28. jula, u Tolminu.

Iz organizacije je potvrđeno novo ime koje će publika imati priliku da čuje u okviru šestodnevnog festivalskog programa – kultni engleski heavy metal sastav Judas Priest. Na zahtev mnogih fanova, kroz dugi niz godina, Judasi će konačno nastupiti u okviru ovog festivala. Oni važe za jedan od najuticajnijih metal bendova svih vremena. Od njihovog početka, sedamdesetih godina prošloga veka, prodali su preko pedeset miliona ploča i nastupali u okviru mnogih prestižnih festivala, te održali nemali broj koncerata.

Kao i prethodne, i ove godine posetioci Metal days festival  imaće priliku da čuju veliki broj izvođača koji će nastupati u okviru tri festivalske bine – Ian Fraser Lemmy stageBoško Bursać stage i New Forces bina namenjena mladim bendovima.

Karte za jedan dan festivala možete nabaviti na sajtu po ceni od 59 evra , trodnevni komplet karata košta 129 evra, a cena ulaznica za svih šest dana iznosi 150 i 200 evra, i mogu se nabaviti na sajtu MH online-shopKontigent ulaznica za festival je ograničen na 12000, a iz ogranizacije napominju da je već više od polovine ovog broja rasprodato.

FB 800 JP