Još dva dana do najvećeg beogradskog koncerta Repetitora!

Popularni beogradski garažni pank/rok trio Repetitor održaće u petak, 1. juna, do sada najveći beogradski koncert u Bašti SKC-a, a gosti na ovom koncertu biće mladi sastavi u usponu Gazorpazorp Johanbrauer.

U Beogradu postoji čitava plima novih mladih bendova, od kojih mnogi kapiraju muziku slično kao i mi, tako da smo imali slatke muke kad smo birali koga bismo voleli da otvori koncert. Na kraju smo zvali Johanbrauer koji su već svirali sa nama, i Gazorpazorp, bend koji diže dosta prašine u poslednje vreme, otkrio je Boris Vlastelica ko će zagrejati publiku u Bašti SKC-a pred najveći solistički koncert Repetitora do sada.

Budući da se radi se o novim, uzbudljivim i mladim bendovima, Repetitor je pozvao sve da dođu na vreme u Baštu SKC-a, već u 20 časova, kako ne bi propustili i njihove nastupe.

Podsećamo da su ulaznice za koncert Repetitora u prodaji po ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventim-a, GIGS TIX-a i DD Tickets-a, uz jedan izuzetak. Uz đačku knjižicu srednjoškolci svoje ulaznice po prvoj, promo ceni od 600 dinara, mogu da nabave do početka koncerta na sledećim prodajnim mestima: u FELIX Shop-u, kao i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b)Na ulazu u koncertni prostor cena ulaznice će iznositi 900 dinara.

IMG_9528-(Copy) (Copy)