Još dva dana do 11. To Be Punk festivala!

Jedanaesti To Be Punk. Festival biće održan, prema uobičajenom rasporedu, prvog vikenda juna. Ponovo će u dva dana, 1. i 2. juna, u SKCNS Fabrici nastupiti 16 bendova koji do sada nisu svirali na festivalu.

Većina imena poznata je publici, ali ima i nekoliko debitanata. Engleski anarho sastav Crisis nakon duge pauze vratio se na scenu i održao niz sjajnih koncerata. Jedno su od najekskluzivinijih imena ovogodišnjeg Rebellion festivala u Blackpoolu. Lokalni Lost Propelleros nedavno je održao povratnički nastup u rasprodatoj CK13. Grčki sastav Vodka Juniors nakon peha i otkazivanja dela turneje konačno ponovo stiže u Novi Sad. Na festivau će nastupiti i neumorni Six Pack, potom PSI iz Beograda, kraljevački The Truth, dva nova hardcore imena, Reflection iz Gornjeg Milanovca i Mind Prison iz Kragujevca. Tu je i odlični zagrebački CC, potom bugarski King of SorrowHonesty iz Pariza i dva veoma aktivna mađarska sastava, Crippled Fox i Contra.

Ulaznice su u prodaji u CD Shopu Mungos i na prodajnim mestima GigsTix-a. Cena ulaznice za prvi dan iznosi 600 dinara, a za drugi 400 dinara.

IMG_3152