Još deset dana do koncerta sastava Interpol!

Kao što smo najavili, jedan od najcenjenijih indi rok bendova današnjice, njujorški trio Interpol, održaće koncert u nedelju, 13. avgusta, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru evropske turneje Turn On The Bright Lights Anniversary Tour. Na taj način će obeležiti 15 godina od izlaska njihovog debitantskog albuma, koji je prodat u više od milion primeraka i našao se na vrhu lista najpoznatijih muzičkih magazina.

U Beogradu će svirati sve pesme sa tog albuma, koji se i danas smatra njihovim najboljim ostvarenjem i koji im je doneo planetarnu popularnost. Tim povodom, Sem Fogarino, bubnjar benda Interpol, poručio je da jedva čeka koncert na Kalemegdanu: Teško je poverovati da je prošlo 15 godina od kada je nastao taj album. Uz svo poštovanje prema svima koji su radili na njemu, ne verujem da je iko očekivao uspeh kakav je ostvaren i da ćemo ga obeležiti deceniju i po kasnije. Radujemo se što imamo priliku da sviramo u Beogradu, jednom od onih gradova u kojima nikada nismo bili. Veoma smo uzbuđeni zbog onog što nas očekuje u Srbiji.

 

Ulaznice za beogradski koncert sastava Interpol možete nabaviti putem Eventim i GigStix prodajnih mreža, po ceni od 2190 dinara za parter.

1308-interpol-fb-cover-boost